O nama

Tvrtka EL.MA.H. d.o.o. osnovana je 1997., u Svetoj Nedelji, s namjerom da tržištu Republike Hrvatske i susjednih zemalja ponudi širok spektar proizvoda renomiranih domaćih i svjetskih tvrtki za opremanje objekata u dijelu elektroinstalacija jake i slabe struje.

Kako u većini slučajeva nije moguće kvalitetno zadovoljiti potrebe tržišta samo prodajom proizvoda iz našeg asortimana, posljednjih godina naš interes je upotpuniti ponudu izvođenjem elektroinstalacija, izradom i montažom razvodnih uređaja, projektiranjem, izvođenjem i programiranjem inteligentnih instalacija (EIB sustava), pružanjem tehničke podrške projektnim kućama i izvođačima, te podršku u održavanju i korištenju proizvoda i sustava.

Vodimo računa o zadovoljavanju naših partnera i korisnika, kvalitetnim proizvodima, poštivanjem rokova isporuke, brze intervencije i pomoći pri rješavanju problema različite prirode. Takav pristup urodio je trajnim povjerenjem u našu stručnost i poslovnost kod naših partnera i suradnika.

Kako smo intenzivno prisutni na hrvatskom tržištu, stvorili smo oko sebe krug naših komitenata s kojima imamo višegodišnje pozitivno iskustvo, te smo u mogućnosti kvalitetno i pouzdano zadovoljiti potrebe investitora.

Osobito nam je važno da držimo korak sa vremenom i stječemo nova znanja u našoj struci, tako da hrvatskom tržištu možemo pružiti rješenja na vrhunskom nivou u industriji, trgovini, hotelijerstvu i dr. Kako smo odlično povezani s našim partnerima iz Europe, imamo isto tako kvalitetnu podršku njihovih stručnjaka u bilo kojem segmentu.

EIBIzvođenje radova realiziramo u suradnji sa našim poslovnim partnerima odabranim po kriteriju kvalitete, pod našim nadzorom i koordinacijom. U dijelu isporuke elektroopreme u stanju smo održati kratke rokove isporuke, budući posjedujemo organizirano regalno skladište na cca. 1100 m2 koje u svakom trenutku može pokriti potrebe više objekata u isto vrijeme.

Tvrtka EL.MA.H. društvo sa ograničenom odgovornosti u cijelosti je u privatnom vlasništvu. Ima 11 zaposlenih djelatnika koji svojom stručnošću garantiraju visoku kvalitetu roba i usluga.

Iz asortimana nudimo:

U svom programu tvrtka nudi kompletnu opremu inteligentnih instalacija za objekte ( EIB sustav). Tvrtka nudi potpunu podršku pri projektiranju, programiranju, parametriranju, te puštanje u rad kompletnog sustava i obuku korisnika.


Pročitajte više:


 • Svetonedeljska 4, Sv. Nedelja
  +385 1 3370 011
  3370 101
  3324 748
  elmah@elmah.hr

 • Radno vrijeme:
  pon - pet 7:30 - 17:00 h

NAPLATA PREKOMJERNE INDUKTIVNE I KAPACITIVNE JALOVE ENERGIJE